Sonntag, Ruhetag! (2) - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Anita Lammers - WaarBenJij.nu Sonntag, Ruhetag! (2) - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Anita Lammers - WaarBenJij.nu

Sonntag, Ruhetag! (2)

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Anita

24 Januari 2010 | Oostenrijk, Wenen

's Ochtends naar Garmisch Partenkirchen. Vooral het gedeelte Partenkirchen is leuk. Kneuterig. Elk huis is prachtig beschilderd en het is een echte Anton Pieck-omgeving. We zien een oeroud bord waarop staat dat je voor 4 D-mark een dagtocht naar Schloss Neuschwanstein kunt maken. Dat bord moet al minstens 30 jaar oud zijn! Jammer dat alle winkeltjes dicht zijn. Er is ook een antiekwinkeltje. Of; antiek winkeltje? Hoe dan ook; vol met Malle Pietje-spullen. De terugreis gaat eerst door de (besneeuwde) bossen aan de voet van de Zugspitze en dan via Ehrwald en Lermoos naar Bichlbach. Maar ja....de Konditorei in Ehrwald is natuurlijk ook op zondag open en die lekkere Apfelschmarrn ben ik nog lang niet vergeten! 's Middags strekken we zo'n anderhalf uur even goed de benen. En de hondjes ook! Die ruiken overal sporen van wilde dieren. Ze genieten!

• 24 Januari 2010 - 17:28

Femma:

Hoi Levensgenieters, jullie hebben het weer mooi bekeken. Wij maar ploeteren bij Monique.
    Nog een fijne tweede helft. Hoe is het met huizen kijken? Is daar niet iets naar jullie zin? groetjes en veel plezier Hans en Femma.