Gevlucht voor het water
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Anita
23 Juni 2009 | Nederland, Duiven
Zondagmiddag om een uur of vijf werd het ineens mooi weer. Gelukkig konden we daardoor nog van een prachtig Herz Jesu Feuer genieten. Rondom Tannheim, Gran en Schattwald stonden de bergen in vuur en vlam. Hoe die kerels daar als berggeiten op de berg rondlopen en dat allemaal kunnen maken? Ik snap het niet. Maandag kwam de regen met bakken uit de hemel. Zo'n soort super-douche, maar dan koud en zonder massage-straal! Echt weer om de hele dag met een boek op de bank te kruipen. Maar daarvoor zijn we niet helemaal naar Tannheim gereden! Er was zelfs sneeuw gevallen! En op de display van de auto stond een oranje sterretje wat betekent: pas op, temperatuur onder de 4 graden! Daarom besloten we een dag eerder naar huis te gaan. Want in Nederland is het mooi weer! Tot slot van dit (korte) reisverhaal nog een paar foto's van de laatste paar dagen. En wat foto's van de winter en de "zomer". Een soort "voor" en "na". Regen of niet, het Tannheimertal heeft ons hart gestolen! We komen er zeker binnenkort terug!
23 Juni 2009 - 21:39
Brigitte:
welkom thuis!
boek in de tuin is heerlijk.
groet
brigitte
23 Juni 2009 - 21:45
Toos:
Hoi Anita, Oostenrijk heeft mijn hart gestolen, mooi weer of slecht weer. Tannheim lijkt me ook geweldig. Bij toeval had mijn zoon het er ook al over om er een paar daagjes heen te gaan. Groetjes Toos -
23 Juni 2009 - 22:09
Sylvia:
hallo Anita, wat jammer van het slechte weer.
hopenlijk is het de volgende keer beter. Ik spreek je nog. gr. Sylvia
24 Juni 2009 - 17:42
Monique:
Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn na dit speciale verjaardagsuitstapje. Gelukkig heb je het Herz Jesu Feuer droog kunnen beobachten en heb je werkelijk prachtige foto's gemaakt. Hopelijk kijken jullie met plezier terug en genieten jullie nu hier van de Hollandse zomer.
Groetjes!